Bent u aan het verhuizen en wilt u die enorme kast, bank of piano onbeschadigd naar boven of beneden krijgen? Onze ladderlift in de regio Rotterdam biedt uitkomst! Met een uitschuifbare lengte van maar liefst 31 meter reikt onze ladderlift in omgeving Rotterdam tot de 10e etage!

De ladderlift in Rotterdam is inzetbaar voor vrijwel elke situatie. Verhuist u met het bedrijf of als particulier? Met elke situatie kan onze ladderlift uit Rotterdam uit de voeten. Doordat de lift op het chassis van onze verhuiswagen is gemonteerd neemt deze weinig ruimte in, hierdoor vormen ook nauwe en moeilijk bereikbare plaatsen geen enkel probleem.

Veiligheid vinden wij uiterst belangrijk. Onze ladderlift voor de regio Rotterdam voldoet aan de strengste veiligheidseisen en wordt enkel bediend door ervaren en vakkundige verhuizers. De minimale verhuurtijd bedraagt twee uur. Vraag ons gerust om een inschatting van de benodigde tijd. Meer details vindt u op onze prijzenpagina.

Kijk eens op onze website bij de foto’s, daar ziet u waar onze lift toe in staat is.

Wilt u gebruik maken van onze ladderlift en woont u in regio Rotterdam? Klik snel naar ons prijsoverzicht en plaats vandaag nog uw reservering.

Verhuislift huren

Als u ons belt of mailt via: info@verhuisliftenservice.nl hoort u direct welke mogelijkheden er zijn en hoe we uw probleem op de meest eenvoudige wijze denken te kunnen tackelen en uiteraard tegen de laagst mogelijke kosten. U huurt de verhuislift én onze assistentie al vanaf 65 euro per uur, exclusief BTW!