skip to Main Content

Een verhuislift huren is nog nooit zo eenvoudig geweest als bij Verhuisliftenservice.nl. U kunt onze verhuislift snel en eenvoudig huren door enkel het reserveringsformulier op onze website in te vullen met uw persoonlijke gegevens. De verhuislift van Verhuisliftenservice.nl is breed inzetbaar en te gebruiken tot maximaal 300 kg. Daarbij kan de lift u assisteren bij de verhuizing tot ongeveer de tiende verdieping.

Een verhuislift huren is bij Verhuisliftenservice.nl niet enkel noodzakelijk voor grote verhuizingen. U kunt tevens een verhuislift huren voor de verhuizing van een enkel object zoals een bankstel, koelkast of een grote kast. Onze vakkundige medewerkers van Verhuisliftenservice.nl kunnen u adviseren over de mogelijkheden van een verhuislift huren voor een bepaalde tijdsperiode en daar waar nodig helpen met het transporteren van de goederen. De verhuislift van Verhuisliftenservice.nl staat op een autochassis en neemt hierdoor weinig plaats in. Dankzij onze professionele service kan de verhuislift dus op de meest moeilijk bereikbare plekken komen.

Reageer vandaag nog via ons reserveringsformulier en u beschikt op de gewenste dag over onze praktische verhuislift. Dat maakt uw verhuizing een stuk gemakkelijker! Wanneer u vragen en opmerkingen heeft, kunt u te allen tijde mailen of bellen met onze klantenservice.

Verhuislift huren

Als u ons belt of mailt via: info@verhuisliftenservice.nl hoort u direct welke mogelijkheden er zijn en hoe we uw probleem op de meest eenvoudige wijze denken te kunnen tackelen en uiteraard tegen de laagst mogelijke kosten. U huurt de verhuislift én onze assistentie al vanaf 65 euro per uur, exclusief BTW!

Back To Top