skip to Main Content

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u een verhuislift nodig? Bij Verhuisliftenservice.nl kunt u terecht voor een verhuislift. Wij zijn gespecialiseerd in assistentie bij een verhuizing wat de aard van de verhuizing ook is. De verhuislift van Verhuisliftenservice.nl heeft een draagvermogen van maximaal 300 kg en kan tot ruim 31 meter (de tiende verdieping) worden ingezet. Daarbij beschikt de verhuislift over een automatische bediening en kan deze zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen komen doordat de verhuislift staat op een autochassis.

Heeft u slechts voor een enkel object de hulp nodig van een verhuislift? Bij Verhuisliftenservice.nl bieden wij ook onze service aan als het gaat om een enkel object zoals een koel- vriescombinatie, een piano, een bankstel etc. Onze vakkundige medewerkers van Verhuisliftenservice.nl staan voor u klaar om u vakkundig te adviseren over de mogelijkheden van het gebruik van een verhuislift bij een verhuizing. Daar waar nodig kunnen wij u tevens helpen met het transporteren van de goederen.

Mocht u meer informatie willen of heeft u nog vragen? Bel dan gerust of stuur een e-mail. Op onze contactpagina vindt u alle gegevens en ziet u gelijk waar wij gevestigd zijn. Gaat u binnenkort verhuizen? Bekijk dan snel op onze prijzen pagina en reserveer vandaag nog uw verhuislift.

Verhuislift huren

Als u ons belt of mailt via: info@verhuisliftenservice.nl hoort u direct welke mogelijkheden er zijn en hoe we uw probleem op de meest eenvoudige wijze denken te kunnen tackelen en uiteraard tegen de laagst mogelijke kosten. U huurt de verhuislift én onze assistentie al vanaf 65 euro per uur, exclusief BTW!

Back To Top