Verhuisliftenservice.nl is specialist in de verhuur van een verhuislift. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een verhuislift voor transport op grote hoogte. Verhuisliftenservice.nl biedt voor diverse verhuizingen ondersteuning op het gebied van de verhuur van een verhuislift.

Bij de verhuur van onze verhuislift maken wij gebruik van een lift met een draagvermogen van maximaal 300 kg. De maximale hoogte van de verhuislift is 31 meter wat overeenkomt met ongeveer de tiende verdieping. Doordat de verhuislift op een autochassis staat, neemt deze weinig plaats in en kan de verhuur van een verhuislift ingezet worden op de meest moeilijk bereikbare plekken.

Bij Verhuisliftenservice.nl is het tevens mogelijk gebruik te maken van de verhuur van onze verhuislift bij bijvoorbeeld een enkel object. Het kan dan gaan om onder meer een bankstel, piano, koel- vriescombinatie en nog veel meer. De verhuur van een verhuislift bij Verhuisliftenservice.nl is tevens mogelijk na enig advies van onze vakkundige medewerkers en daarnaast kunnen wij u helpen met het transporteren van uw goederen.

Verhuisliftenservice.nl gaat uit van een minimum van twee uur, per dagdeel of per dag voor een lift. Reserveren is heel gemakkelijk. Bekijk vandaag nog onze heldere prijslijst en reserveer direct uw verhuislift.

Verhuislift huren

Als u ons belt of mailt via: info@verhuisliftenservice.nl hoort u direct welke mogelijkheden er zijn en hoe we uw probleem op de meest eenvoudige wijze denken te kunnen tackelen en uiteraard tegen de laagst mogelijke kosten. U huurt de verhuislift én onze assistentie al vanaf 65 euro per uur, exclusief BTW!